6 januari 2018
20:00

Pixbo F03

Referat: Växjö IBK U - Pixbo F03

Semi med Lååååång uppvärmning. Ingen match innan vilket kändes lite märkligt och vi kunde genomföra cuphistoriens längsta uppvärmning på säkert 20 minuter på plan.
Jaja, Växjö som vi skulle möta känner vi ju sedan de 2 tidigare årens Gothia Cup äventyr och det var väl inte så direkt att föräldrarna och ledarna i Växjö jublade när de visste vilka de skulle möta.

Det var riktigt bra taggning i omklädningsrummet, men den långa uppvärmningen på plan kändes mer som en liten nedgång i förberedelserna. Dock kunde vi höja oss när domaren satte igång matchen och vi kunde efter 15 sek göra 1-0.
Så hör man från någon av våra spelare.... kommer inte riktigt ihåg vem.... Vilken lång tid det tog denna matchen! Det finns en humor i dessa tjejer som fasen skulle göra sig bra på vilken arena som helst.
Måste nämna att det känns kul att Nesse anpassat sig så bra i laget och får göra första 2 målen på under 1 minut.
Den här matchen skulle tjejerna bara vinna, det stod klart rätt tidigt och matchen genomfördes relativt bra med en liten svacka i andra delen av första perioden. Det kändes nog lite väl tryggt ett tag och det kan straffa sig i innebandy.
Nu lyckades vi ändå föra matchen dit vi ville och avslutningen görs relativt tryggt och med större precision än tidigare i matchen så 6-1 var nog ett rättvist resultat sett på det stora hela och nu väntar ett helt nytt lag i finalen för oss.
Here we come Florbalová Akademie MB.... imorrn måste ni vara bra ... för det ska vi vara och vi har gjort det förr.
En stor del i idrottsvärlden för de som är insatta :-)

Grattis Pixbo F02 till finalplatsen och Grattis Landvetter F04 till finalplatsen. Imorrn åker pokalerna skytteltrafik till Härryda kommun.... det ska vi se till. Och vet ni vad alla.... imorrn ska vi(läs: Micke) fälla en tår igen... det lovar jag :-)